Wie zijn wij?

Public Support & More is gespecialiseerd in training, coaching en events.

De mensen

Ontmoet de mensen achter Public Support.

The Secretary Network

Bij de Public Support Holding is alle kennis en know how rond het secretaressevak samengebracht: The Secretary Network.

Public Support, opgericht in 2009, is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Public Support heeft de Topsecretaresses uitsluitend in vaste dienst.

Public Support Young is in 2014 opgericht en richt zich op jong secretarieel/projectsupport talent. Alle Youngsupporters zijn uitsluitend in vaste dienst.

Public Project Support is opgericht in 2017 en is gespecialiseerd in detachering van gecertificeerde projectondersteuners. Alle projectsupporters zijn uitsluitend in vaste dienst.

Public Support Business is in 2015 opgericht en richt zich op secretariële ondersteuning van directie en bestuur in het bedrijfsleven. Ook Public Support Business heeft uitsluitend Topsecretaresses in vaste dienst.

Public Support & More, opgericht in 2012, is gespecialiseerd in het organiseren van landelijke congressen, workshops en ontwikkeltrajecten voor bestuurs-, directiesecretaresses en managementassistenten.

Public Support Advies, opgericht in 2015 is, als enige in Nederland, gespecialiseerd in het geven van adviezen over het positioneren van en leidinggeven aan secretariaten.

Wie zijn wij?

Public Support & More is gespecialiseerd in training, coaching en events.

De mensen

Ontmoet de mensen achter Public Support.