Wie zijn wij?

Public Support & More is in januari 2012 opgericht als onderdeel van de Public Support Holding en gespecialiseerd in training, coaching en events. Public Support & More organiseert congressen, workshops en ontwikkeltrajecten voor bestuurs-, directie- en managementassistenten. Aanvankelijk voor de publieke sector, inmiddels zijn wij ook in het bedrijfsleven een begrip.

Het vak

Het vak van secretaresse is enorm in ontwikkeling. Onder invloed van nieuwe technische mogelijkheden, social media, de veranderende samenleving én de veranderende rol van manager of klant is er behoefte aan nieuwe vormen van dienstverlening. De ontwikkelingen gaan snel en het is voor de secretaresse en de organisatie van belang hierop te anticiperen. Daarom bieden wij praktische tools, variërend van een up-to-datescan tot workshops en ontwikkeltrajecten.

Social Support

Om met elkaar kennis uit te wisselen en in contact te blijven, zijn op LinkedIn drie groepen waaraan Topsupporters en onze klanten deel kunnen nemen; één voor eindverantwoordelijken van bestuurssecretariaten, één voor bestuurs-, directiesecretaresses en managementassistenten en één voor griffiemedewerkers. In deze LinkedIngroepen heb je direct contact met vakgenoten, blijf je up-to-date en kun je direct informatie uitwisselen. Heb je een LinkedIn-profiel en wil je graag uitgenodigd worden voor een van deze ‘special interest’ groepen? Laat het ons weten, wij maken graag contact!  

Kennisnetwerk

Voor de organisatie en het programma-aanbod van o.a. de netwerkcongressen, workshops en trainingen beschikt Public Support & More over een kennisnetwerk van professionals uit uiteenlopende vakgebieden.

Public Support

Basisprincipes van de dienstverlening van Public Support: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.  

pslogo_ps

TOP referenties

psy-refkaartWij werken o.a. voor de gemeenten Haarlem-
mermeer, Bloemendaal, Leiden, Bronckhorst, Boxmeer en Deventer. Bekijk de totale
lijst op de refe­-
rentiekaart.

TOP referenties

Wij werken o.a. voor de gemeenten Haarlemmermeer, Bloemendaal, Leiden, Bronckhorst, Boxmeer en Deventer. Bekijk de totale lijst op de referentiekaart.