Coaching – up-to-date scan

De up-to-datescan van Public Support & More

Wij merken dat op veel secretariaten de kennis en het benutten van de mogelijkheden van digitale tools en systemen niet bij iedereen op hetzelfde niveau is. Wij ontwikkelden hiervoor de up-to-datescan. Een on-the-job en persoonlijke benadering om tot een moderne en efficiënte werkwijze te komen.

Hoe werkt het?

Een ervaren werkplekcoach voert de scan in één dagdeel samen uit met de bestuurs- of directiesecretaresse of managementassistente. Zij nemen het werkpakket en de systemen door en stellen vast waar de secretaresse up-to-date is en welke training wenselijk is. Zo is op snelle en efficiënt wijze de basiskennis van alle secretaresses op hetzelfde niveau.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de up-to-datescan of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.  

Q-secretaresse

Binnen gemeenten, ministeries, provincies en het bedrijfsleven zien wij diverse secretariële functies. In de visie van Public Support & More passen deze functies in één profiel: de Q-secretaresse.

TOP referenties

Wij werken voor diverse gemeenten, provincies, ministeries en organisaties. Bekijk de totale lijst op de referentiekaart.

TOP referenties

psy-refkaartWij werken voor diverse gemeenten, provincies, ministeries en organisaties. Bekijk de
totale lijst op de refe­-
rentiekaart.

“Meebewegen in een continue veranderende omgeving en gebruik maken van je talenten, met trots en liefde voor je waardevolle vak.”

Linda Warmerdam, directeur Public Support &More