1. Persoonlijke Ontwikkeling

1.1. Q4 Profiles werkstijlanalyse programma’s

Trajecten: persoonlijke analyse & rapportage – persoonlijke reflectie – inspiratie en werksessies met teams & teamgrid

1.1.1.Q4 analyse

Q4 Profiles is een persoonlijke analyse op basis van DISC. Hiermee wordt inzichtelijk wat ieders werkstijl is en hoe je met deze wetenschap samenwerking en communicatie kunt verbeteren. Je krijgt inzicht in jouw voorkeursstijl en in de voorkeursstijl van de ander. Het onbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks handelen. Wij weten vaak wel dat we het best op een bepaalde manier kunnen reageren, mar iets beter niet moeten doen, toch hebben we de neiging om dat gedrag te laten zien. Onze voorkeursstijl – ons kernpatroon – is zo sterk, dat het ons gedrag in sterke mate bepaalt.

De persoonlijke analyse maakt duidelijk welke werkzaamheden van nature het beste bij je passen, welke taken energie kosten en welke energie opleveren. Als je gedrag bij jezelf en de collega’s leert herkennen wordt het gemakkelijker om met elkaar te communiceren en samen te werken. Onze ervaring is dat de herkenning, de tips en het spreken van dezelfde taal kunnen bijdragen aan het verbeteren van de samenwerking.

1.1.2.Persoonlijk secretaresse stijlprofiel

In het kader van de secretaresse van de toekomst heeft Roy Ramdjanamsingh, oprichter en eigenaar van Q4 Profiles, in samenwerking met Public Support &More het Q4 Secretaresse Stijl Profiel ontwikkeld. Wij hebben zestien verschillende secretaresse/ assistant stijlprofielen beschreven, met sterkten en vlakuilen. Dit Q4 profiles traject is specifiek gericht op de rol als secretaresse/assistant en de communicatie en samenwerking met de vier archetypes managers, bestuurders of directeuren.

Trainers: Linda Warmerdam, Dorothé Schiks

Nieuwsgierig?

neem contact met ons op

Trainers

meer weten over de trainers?