Training & Coaching

Op verzoek van opdrachtgevers organiseren we uiteenlopende workshops en trainingen. Daarbij wordt onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde trainers een actueel thema naar keuze behandeld. We organiseren deze workshops in company of op één van onze locaties in Lisse of Almere. Ons aanbod van interne trainingsdagen is op verzoek ook voor individuele deelname door opdrachtgevers toegankelijk.

Onze training en coaching kan op maat gemaakt worden, in samenwerking met de opdrachtgever en afgestemd op de specifieke werksituatie en wensen van de deelnemer(s). Denk aan teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of het aanscherpen van vaardigheden.

Wat past het beste bij jou?

Op persoonlijk vlak bieden we trainingen die je inzicht bieden in jouw kenmerken, vaardigheden en jouw persoonlijke profiel. Hoe werk je zo effectief en futureproof mogelijk? Ook is het mogelijk aan Personal Branding te werken met trainingen die je veel inzichten en handvatten geven om jezelf zo goed mogelijk in de markt te zetten. Denk aan originele workshops als “Het paard als spiegel” of “Kata coaching & sparkle” maar ook “What makes you tick?”

Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Welke vorm van leiderschap past het beste bij jou? En ook voor teamontwikkeling bieden we volop coaching en trainingen. Ga actief aan de slag met een “Talent Bootcamp” of een “Netwerk game” en werk aan de kracht van jouw team.

Uiteraard zijn je digitale vaardigheden tegenwoordig essentieel. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en als je niet up-to-date bent met de nieuwste tools en programma’s, loop je al snel achter de zaken aan. Daarom bieden we trainingen die je skills op het gebied van Outlook, Ipads, Social media en notuleren verbeteren.

Nieuwsgierig?

neem contact met ons op

Trainers

meer weten over de trainers?