Kennisnetwerk

Voor de organisatie en het programma-aanbod van o.a. de netwerkcongressen, workshops en trainingen maakt Public Support & More gebruik van haar kennisnetwerk van ervaren trainers.

Birgitte Leertouwer

Birgitte Leertouwer heeft ruime ervaring als directiesecretaresse in het bedrijfsleven. Zij is verder werkzaam geweest in het bovenschools management bij het primair onderwijs. Sinds 2008 werkt zij zelfstandig als Professional Organizer. Ze ondersteunt en traint mensen in het organiseren van hun werk, met aandacht voor optimaal gebruik van de aanwezige middelen. Voor Public Support & More heeft ze de up-to-datescan ontwikkeld. Verder is ze actief lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Onze klanten kennen Birgitte als enthousiast, empatisch en oplossingsgericht.

Vanessa Simons-Kelly

Vanessa Simons-Kelly is een ervaren, enthousiaste, zelfstandige professional. Ze biedt bedrijven, secretaresses en secretariaten advies, ondersteuning, begeleiding en trainingen op het gebied van slimmer werken, social media en zakelijk gebruik van de iPad. Met haar passie voor sociale media neemt ze haar toehoorders mee op een online ontdekkingstocht en laat zien dat je op een praktische, plezierige en slimme wijze in je werk gebruik kunt maken van de nieuwe tools, communicatiemiddelen en je online netwerk.

Erika Krone

Erika Krone is erkend allround imagoconsultant, kleuradviseur, stijladviseur en personal shopper, maar ook Daarnaast heeft zij tijdens haar veelzijdige loopbaan veel ervaring opgedaan als a.i. leidinggevende, executive coach en senior-adviseur. Erika is academisch geschoold en al geruime tijd werkzaam als partner bij een gerenommeerd organisatieadviesbureau. Zij beschouwt haar activiteiten als imagoconsultant als een persoonlijke verrijking en een mogelijkheid om op een geheel andere wijze een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen.

Diana Verbeek

Diana Verbeek is trainer, coach, spreker en schrijver. Al meer dan tien jaar heeft ze ervaring als trainer en coach in het bedrijfsleven. Persoonlijke ontwikkeling van mensen is hierbij altijd het belangrijkste thema geweest. Diana gelooft erin dat iedereen zijn hart kan volgen en zijn dromen kan waarmaken. Ze gelooft dat als mensen hun hart volgen, ze de juiste keuzes maken en meer plezier beleven in hun werk en leven. Zelf heeft ze ook altijd haar hart gevolgd en datgene gedaan waar ze de meeste energie van kreeg. In 2012 publiceerde ze haar eerste boek ‘Top Wijven’.

Lennert Böhmer

Lennert Böhmer is expert in talentontwikkeling met LEF! Hij helpt mensen het beste uit zichzelf te halen binnen gemeenten en organisaties uit de ingenieurswereld. Hij is co-founder en eigenaar van de Spirit Group. Zijn visie op talentontwikkeling begint bij zijn fascinatie over wat mensen beweegt en soms hindert om al hun talenten en vermogen in te zetten en te laten bloeien. Uit literatuur blijkt dat talenten bloeien als ze beschikken over voldoende vakkennis en ze de ambitie en de ruimte krijgen om te leren en te groeien. In zijn visie wint talentontwikkeling pas echt aan kracht als mensen hun sterke punten meer in zetten en daarbij LEF ontwikkelen. Dit doet hij met o.a. het 4D-model. Het 4D-model bestaat uit de stappen: dream-decide-dragons-doing en zet daarmee jouw talent(en) in actie.

Leonique van Tol

Leonique van Tol is organisatieadviseur binnen de publiek sector, trainer en coach.Ze werkt vanuit haar eigen onderneming met mensen en teams aan thema’s als communicatie, samenwerking en leiderschap. Haar missie is om met korte en krachtige interventies een groot verschil te maken. Die impact wordt bereikt door de inzet van paarden als spiegel van menselijk gedrag. De paarden zorgen voor beeldende metaforen, ervaringsgerichte leeractiviteiten en feedback met ongekende diepgang.

Mirka Ridder

Mirka Ridder is vanaf 1990 werkzaam geweest als secretaresse, management assistent, facilitair medewerker, officemanager, directie- en bestuurssecretaresse, personal assistent en consultant bij diverse commerciële organisaties. Sinds 2013 is Mirka tevens werkzaam als werkplekcoach voor Public Support & More. Zij wordt ingezet bij verschillende soorten coachingtrajecten, waarbij zowel begeleiding van individuele secretaresses als ook hele teams centraal staan. Mirka is een rustige, volwassen en innemende persoonlijkheid die makkelijk contact maakt met mensen. Als coach kan zij uit haar zeer ruime werkervaring putten. Haar HBO opleiding aan de HES Amsterdam en de ISS Business School geven haar ruim voldoende theoretische kennis mee.

Team Werkplekcoaches

Dit team verzorgt de up-to-datescan, follow-up, teamdagen, individuele – en teamondersteuning on the job.

Workshops

dec 31

Hoe werkt de gemeente

31 december, 2025
dec 31

How to manage your boss

31 december, 2025
dec 31

iPad Basic

31 december, 2025
dec 31

iPad Masterclass

31 december, 2025
dec 31

Personal Branding

31 december, 2025