Over ons

In 2012 werd Public Support & More opgericht met als specialisatie training, coaching & events. We organiseren congressen en andere events voor bestuurs- en directiesecretaresses en managementassistenten in de publieke sector en het bedrijfsleven. Als onderdeel van de Public Support groep zijn we dé landelijke specialist in secretariële ondersteuning in de publieke sector en het bedrijfsleven. In 2009 werd de Public Support groep opgericht als landelijk detacheringsbureau, gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid.

Voor eindverantwoordelijken van secretariaten, bestuurs- en directiesecretaresses, managementassistenten en griffiemedewerkers organiseert Public Support & More inspirerende meetings en congressen. Met praktische tools zoals een up-to-date-scan, workshops en ontwikkeltrajecten helpen wij secretaresses en organisaties anticiperen op de ontwikkelingen in het vak.

Andere onderdelen van de Public Support Groep, oftewel The Secretary Network, zijn:

Public Support: Top- en Youngsupporters voor secretariële ondersteuning binnen de overheid.

Public Project Support: projectsupporters binnen de overheid.

Public Support Business: topsecretaressen voor in het bedrijfsleven.

Executive Secretaries: werving- en selectiebureau voor secretaresses. We zoeken, vinden en matchen de besten in hun vak voor vaste banen.

Kennisnetwerk

Voor de organisatie en het programma-aanbod van o.a. de netwerkcongressen, workshops en trainingen beschikt Public Support & More over een kennisnetwerk van professionals uit uiteenlopende vakgebieden.

Linda Warmerdam

directeur Public Support & More

VOS‑congres 2018

TOP referenties

psy-refkaartWij werken o.a. voor de gemeenten Haarlem-
mermeer, Bloemendaal, Leiden, Bronckhorst, Boxmeer en Deventer. Bekijk de totale
lijst op de refe­-
rentiekaart.

TOP referenties

Wij werken o.a. voor de gemeenten Haarlemmermeer, Bloemendaal, Leiden, Bronckhorst, Boxmeer en Deventer. Bekijk de totale lijst op de referentiekaart.