Laden workshops / congressen

« Alle workshops / congressen

Personal Branding

31 december, 2025

€375

Voor wie?
Ben jij je als secretaresse bewust wat je wilt uitstralen en hoe je over komt op anderen? Hoe overtuig je anderen en laat je goed zien wat je in huis hebt? Hoe onderstreep jij met je presentatie jouw boodschap? Investeren in je eigen presentatie loont de moeite. Met jouw voorkomen en gedrag kun je immers de waarden van je organisatie uitstralen en jouw ‘klanten’ overtuigen. Het imago van jouw organisatie zal sterker zijn als de getoonde kwaliteiten van medewerkers en hun (uiterlijke) presentatie in overeenstemming zijn met de codes van de organisatie.

Wat leer je?
Met behulp van voorbeelden gaan we o.a. nader in op:

  • de principes van het overtuigen;
  • het effect van kleding en gedrag;
  • de psychologie van kleuren, motieven en contrasten.

Tijdens de workshop is er ook gelegenheid om persoonlijke (advies)vragen te stellen. Bij een kleuradvies onderzoeken we welke kleuren het beste bij mensen passen en wat contrasten verder aan hun uitstraling kunnen bijdragen. Deelnemers krijgen ook inzicht in de psychologie van kleuren: welke kleuren wekken bijvoorbeeld vertrouwen en welke kleuren stralen deskundigheid of vitaliteit uit.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat geeft je energie?
  • Hoe wil je overkomen en gezien worden?
  • Ondersteunt je houding, kleding en manier van spreken de boodschap die je hebt?
  • Welk imago wil het secretariaat in zijn geheel hebben?
  • Past dit bij de uitstraling en de kernwaarden van de gemeente?

Je krijgt een kleur- en stijladvies en de basics van etiquette worden doorgenomen. Gun jezelf de tools om aan vertrouwen en overtuigingskracht te winnen!

Wat bereik je?
In persoonlijke imagoadviezen en in imagotrainingen verwerf jij inzicht in het effect dat je sorteert met jouw gedrag en uiterlijke presentatie. Het beeld dat jij creëert wordt besproken in het licht van jouw identiteit en van de waarden van de organisatie. Met de aangereikte kennis kun jij jouw kwaliteiten en die van de organisatie beter uitdragen en win je aan overtuigingskracht.

Investering
De investering bedraagt € 375 per persoon (inclusief kleurenkaart) voor deze workshop van 2 dagdelen.

Trainer
Erika Krone is erkend all round imagoconsultant, kleuradviseur, stijladviseur en personal shopper. Daarnaast heeft zij tijdens haar veelzijdige loopbaan ervaring opgedaan als leidinggevende, als executive coach en als senior adviseur. Erika is academisch geschoold en al geruime tijd werkzaam als partner bij een gerenommeerd organisatieadviesbureau. Zij beschouwt haar activiteiten als imagoconsultant als een persoonlijke verrijking en een mogelijkheid om op een geheel andere wijze een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Een deel van haar opbrengsten investeert zij daarom graag in de projecten van Teachers4Teachers, zoals de opleiding van kleuterleidsters in Kenia.

Gegevens

Datum:
31 december, 2025
Kosten:
€375
workshop / congres Categorie:
workshop / congres Tags:

Organisator

Public Support & More