Laden workshops / congressen

« Alle workshops / congressen

iPad Masterclass

31 december, 2025

€375

Voor wie?
Ben jij (directie- of bestuurs)secretaresse en werk je al met een iPad maar wil je je nog meer specialiseren in het papierloos werken? De iPad wordt binnen steeds meer gemeenten zakelijk ingezet. Dit brengt andere mogelijkheden en werkmethoden met zich mee. De ontwikkeling gaat snel. Er komen steeds meer zakelijke Apps en accessoires beschikbaar, waardoor de iPad nog beter zakelijk ingezet kan worden. De workshop is bedoeld voor mensen die de iPad regelmatig gebruiken en bij wie de basismogelijkheden bekend zijn.

Wat leer je?
Tijdens de workshop ga je actief met de iPad aan de slag. Je ontvangt voorafgaand aan de training een inventarisatieformulier zodat het huidig gebruik, niveau en de wensen meegenomen kunnen worden in de training. In de sessie wordt uitgebreid aandacht besteed aan de gebruiksmogelijkheden van de iPad en aan het effectieve zakelijke gebruik. Je krijgt aan het begin van de training een iTunes kaart uitgereikt ter waarde van € 25 zodat je de besproken Apps direct op je iPad kunt installeren. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het bewerken en annoteren van bestanden.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • informatie over de aanvullende mogelijkheden van de nieuwste IOS;
  • agenda- en e-mailbeheer voor gevorderden;
  • tips en trucs (slimmer werken met de iPad);
  • documenten bewerken, notities maken, presentaties geven;
  • papierloos vergaderen;
  • informatie uitwisselen en communiceren tussen iPads;
  • werken in de Cloud;
  • de internetbrowser en favoriete webpagina’s.

Wat bereik je?
Na het volgen van de workshop ben jij bekend met de vele mogelijkheden en zakelijke Apps voor de iPad. Je kunt op een meer effectieve, efficiënte en bovenal professionele wijze de iPad toepassen waardoor gebruik van papier op den duur overbodig wordt. Je hebt concrete tips & trucs gekregen die je direct kunt gebruiken. Na afloop van de workshop ontvang je de Prezi met alle besproken informatie, een overzicht van de besproken Apps, links en een iPad-handleiding waarmee je aan de slag kunt.

Investering 
De investering bedraagt € 375 per persoon (inclusief iTunes kaart € 25) voor deze workshop van 2 dagdelen.

Trainer
Vanessa Simons is als onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in moderne technieken rond eigentijds werken en informatiemanagement. Zij coacht, traint en adviseert organisaties en individuen bij het slim en effectief gebruik van moderne toepassingen in het dagelijks werk. Zij is enthousiast, pragmatisch, resultaat- en cliëntgericht. Haar specialisaties zijn: Slimmer Werken, Google Apps, Outlook, Papierloos vergaderen, Werken met de tablet (iPad/Tablet & Android), Social Media en Prezi.

Locatie
Bij 5 of meer deelnemers geven wij graag een training bij jou op locatie. Informeer naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Daarnaast hebben wij twee eigen trainingslocaties in Lisse (Heereweg 24, 2161 AG) en Almere (Radioweg 2, 1324 KW).

Contact
congressen@publicsupport.nl of 0252 – 429 731

Aanmelden

Gegevens

Datum:
31 december, 2025
Kosten:
€375
workshop / congres Categorie:
workshop / congres Tags:
,

Organisator

Public Support & More