Congres voor topondersteuners

Dat is het krachtige thema van het Congres Voor Ondernemende Secretaresses (VOS 2019). Of je nu directiesecretaresse, -assistente, personal assistent of officemanager bent: op dinsdag 25 juni staat jouw power een dag lang centraal.

Mis het niet en meld je aan.

Programma
Met welke vaardigheden haal je het meeste uit jezelf en je vak? Hoe zet je die kwaliteiten het beste in? Een selectie inspirerende sprekers staat klaar om die, en nog veel meer powervragen te beantwoorden. Dorothé Schiks neemt je bij de hand tijdens een dagvullend programma. Bekijk de uitgebreide informatie.

Tijdens deze inspirerende dag zorgen we dat het je aan niets ontbreekt. We beginnen om 9.00 uur met een hartelijke ontvangst. Tussen de lezingen door zijn er korte breaks en om 12.30 uur geniet je van een heerlijke lunch. Vanaf 15.30 uur sluiten we deze mooie dag af met ‘bites & drinks’.

Waar en wanneer?
Het VOS-congres vindt plaats op 25 juni in ’s Hertogenbosch, en wel in de Verkadefabriek. Deze prachtige locatie ligt vlakbij het Centraal Station en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kun je 25 juni niet? Meld je dan aan voor 12 november, dan organiseren wij het VOS congres nog een keer in Hoofddorp.

Inschrijven
Wil jij deze inspirerende dag niet missen? Meld je dan hier aan.

Kosten

Early bird tot 1 mei         €             295,-

Normaal tarief                  €            395,-

Meer info

VOS Congres 2019

Power of support

Power of Support

Bekijk de video